A játék és a csapat – magunkról

A Szabadság napilap blogját február végén indítottuk el. Az ötlet Kiss Olivértől származik, a blog szerkesztői pedig azok a fiatalok, akiknek nevei a lap sportrovatában már megfordultak.

ujlogo

Témáink változatosak: írunk kolozsvári vonatkozású sporteseményekről, tágabb körben erdélyi sporteseményekről, ezeken kívül fociról, Forma-1-ről, sporttörténetről. A blogon belül nem olyan sportújságírókként fogunk írni, mint ahogy azt egy újságban szokás: szabadabb megfogalmazás, humor, irónia, néha radikálisabb véleménynyilvánítás fogja jellemezni a cikkeinket. Kisebb-nagyobb mértékben betartjuk a független újságírói magatartást, de a hozzászólásainkban ugyanúgy a sportrajongó szólal meg belőlünk, mint belőletek.

Szeretnénk egy interaktív blogot működtetni. Ehhez rátok van szükség: olvassatok minket, kövessétek figyelemmel a frissítéseket, és ha mondanivalótok van, akkor ne legyetek megszeppenve, mint Lyeremijás a tollbamondás alatt, hanem hozzászólásaitokkal épüljetek be a blog vérkeringésébe!

Cikkeinket névvel vállaljuk, ez a név nem feltétlenül azonos a feltöltő nevével. Ezen a blogon nem lesznek anyázások, trágárságok, botrányok – akkor sem, ha ez több olvasót csábítana. Ha mégis kibirkózzuk magunkat a fair-play keretéből, egy hozzászólással máris rúghatjátok a szabadrúgást.

A csapat:

Killyéni András

Killyéni András

Killyéni András, Kolozsvár. Sporttörténész, okleveles naplopó-mérnök. Ha van informatika: nincs sport. Ha van sport: nincs informatika. Van viszont asszony, na meg egy gyönyörű kislány otthon.

A legénység csapatkapitánya. A sport múltjáról és jelenéről várhatjátok tőle a legtöbb írást. Feltöltéssel is foglalkozik. És letöltéssel is. Csak utóbbit inkább sörrel műveli – de ez maradjon köztünk, meg ne tudja az asszony!

Kovács Hont-Imre

Kovács Hont-Imre

Kovács Hont-Imre, Kibéd. Újságírás III. év. Szereti a Forma-1-et, a focit, a klasszikus rockot, a fuszulykalevest, de leginkább az édesanyját, mert anyja csak egy lehet! Ha nincs mit csináljon, nem csinál semmit. Ha van, akkor szeret aludni, tekeregni vagy “bőcsködni”.

Khibedy név alatt feltölt, moderál és néha-néha nagyokat káromkodik, ha vacakol a blog. De ez titok. Elsősorban Forma-1-ről ír.

Sallai András Loránd

Sallai András Loránd

Sallai András Loránd, Szamosújvár. Újságírás szak, mesteri, I. év. Igazi sportbolond, főleg a labdarúgásért rajong. Fényes labdarúgó pályafutásról álmodott, de valahogy nem jött össze, így a sportújságírásnál kötött ki. A Szabadságnál beszámolókon kívül sporttörténetről ír. Szabadidejében zenét hallgat, táncol, olvas, bulizik, vagy egyszerűen összegyűl a barátokkal dumálni.

A hazai focit fedi le a blogon belül.

Váncza Csilla

Váncza Csilla

Váncza Csilla, Szamosardó. Még az iskolapadokat koptatja, de ha nagy lesz, újságíró szeretne lenni. Szereti a kézilabdát, a Forma-1-et, a vízilabdát és a kockás ingeket. Fanatikus MKB Veszprém és Manchester United drukker.

Elsősorban teniszről, vízilabdáról és kézilabdáról ír.

Külső munkatársként segít nekünk Darvas Attila – a jégkorong eseményeiről számol be -, Szegedi János Csaba – mindenféléhez hozzá tud szólni, emiatt tiszteljük, becsüljük és szeretettel kibiggyesztjük az írásait -, valamint Orbán Zsolt – szintén otthon érzi magát majd’ minden sportágban, ezért ő is mindenes.

Ha olyan észrevételed van, melyet csak a szerzőkkel/szerkesztőkkel kívánsz megosztani és nem szeretnéd nyilvánosan közölni, várjuk leveledet a szabadsagsport@gmail.com e-mail címre.

Kívánunk neked kellemes böngészést! Reméljük nem lesz okod sajnálni a velünk eltöltött időt. A bemelegítő kör megvolt, jöhet a futam! Ha közben tankolni kell vagy gumit cserélni… megtalálod a boxutcát! 😉

Szerk.


3 hozzászólás to “A játék és a csapat – magunkról”

  1. joooooooook vagytooook!!!!!!!!!:):):)

  2. Csak így tovább, Szabi!

  3. Csak gratula nektek és Konrád Szabinak külön nagy-nagy üdv.puszi és HAJRÁ mindenben, Yokoék Csíkból

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt szereti: