Vigyoroghat a Dinamo

„Baráti áron” megúszta a Dinamo a Liberec elleni meccsen történteket. A „vörös kutyák” 50 ezer eurós pénzbüntetést és három zárt kapus mérkőzést kaptak az UEFA-tól, a 3–0-ban megállapított végeredményt természetesnek tekinthetjük.

Ennyi? A Steaua büntetése annyival volt lágyabb, hogy őket csak két zárt kapus meccsel büntették és persze az eredményt is megtarthatták, az nem is volt veszélyben.

Európának belemocskolunk a pofájába, és még egy lehetőséget kapunk. Örvendhetünk, nem veszít pontokat az ország, de ez mégis nevetséges. Hogy úszhatta meg ennyivel a Dinamo, amikor mindenki eltiltásról beszélt? Nem „antidinamóskodok”, csak érdekelne, hogy tehetjük hülyévé az egész UEFA-t?

Ha két éven belül újabb rendbontás történik a Dinamo berkeiben, a csapatot tárgyalás nélkül három évre kizárják az európai kupasorozatokból. Vajon? Mintha már kapott volna ultimátumot a Dinamo…

Úgy látszik, az UEFA-t nem érdekli különösebben, hogy milyen ocsmány a hazai foci. Ha puhány a vezetés, ne csodálkozzunk, hogy a rangadókon a székdobálás lesz a látvány és a másik csapat anyázásával bíztatjuk a sajátjainkat!

Kovács Hont-Imre

Reklámok

~ Szerző: khibedy - 2009/08/25.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: