Kajak-kenu: eddig minden magyar döntős

Már a tegnap három magyar egység bejutott a döntőbe, a mai középdöntők során tovább bővült a fináléba jutottak névsora – és reméljük még tovább bővül.

AZ 500 MÉTERES FUTAMOK KÖZÉPDÖNTŐI 20.30-TÓL KEZDŐDNEK, AZ EREDMÉNYEKET MINDEN FUTAM UTÁN AZONNAL KÖZÖLJÜK. GÖRGESS A BEJEGYZÉS ALJÁRA AZ ÉLŐ KÖZVETÍTÉSÉRT!

A helyi idő szerint délelőtt “lelapátolt” versenyszámokból mind a hét magyar érdekeltségő induló továbbjutott. Így a szombati 1000 méteres döntők mindegyikében indul magyar “jármű”.

Kovács Katalin (K-1), Vajda Attila (C-1) és a Benedek Dalma–Medveczky Erika (K-2) duó megnyerte a futamát. A Kökény Roland, Gönczy Gábor (K-2) páros második célbaérőként jutott a döntőbe, míg a Sík Márton–Gyökös Lajos–Bozsik Gábor–Boros Gergely (K-4) felállású egység, a Korisánszky Péter–Széles Gábor–Varga Dávid–Sarudi Pál (C-4) négyes, illetve Kucsera Gábor (K-1) a futam harmadik helyezettjeként kvalifikálta magát a döntőbe.

PÉNTEKI DÉLUTÁNI FUTAMOK (ÉLŐ KÖZVETÍTÉS):

A női K-2 500 maradt hátra, de a Kozák–Szabó páros már a tegnap döntőbe került. Visszatérünk nemsokára egy összefoglalóval.

MÁSODIK BEFUTÓKÉNT DÖNTŐBEN A SZÉLES–VARGA KENU-PÁROS.
Mellesleg pedig a román Ivanov–Mihalachi páros a B-döntőbe jutott az 5. helyről.

A következő versenyszám a C-2. Hajrá Széles–Varga!

KAMMERRER KUCSERA FUTAMGYŐZTES! A DÖNTŐBEN A HELYÜK! A kajak kettesek 500-as előfutamainak legjobb idejével kerültek döntőbe a fiúk.

K-2 500-on a román Anghel–Vasile páros hetedik helyen végzett a futamán, így még becsúszhat a kegyelem taknyán a C-döntőbe, ha valamelyik futam 7. helyezettje gyengébb időeredménnyel végez.
…és be is csúsznak. A svájci Grubser-fivérek bő két tizeddel gyengébb időt produkáltak. Megy a Kammerer-Kucsera futam.

A Kammerer–Kucsera páros K-2 500-as futamáig van egy kis szünet. Az első két helyezett és a négy futam legjobb harmadikja jut az A döntőbe.

Női K-1. Kovács Katalinnak szurkolhatunk. KOVÁCS KATALIN DÖNTŐBEN FUTAMGYŐZELEMMEL!

Második helyen végzett és döntőbe jutott a román Mironcic (C-1 500m).

Vajda Attila következik C-1 500-on. A B döntőbe jutott, csak a negyedik helyre futotta.

Molnár Péter K-1 500 méteren a futam 5. helyezettjeként a C-döntőbe került. Ő az első magyar, akinek nem sikerül a nagydöntő.

A dartmouth-i idő szerint délutáni, hazai idő szerint esti futamok során az 500 méteres középfutamokat rendezik. Minden magyar érdekeltségű futam után megírjuk, hogy hányadik helyen végeztek sportolóink, később pedig összefoglaljuk a napot. Holnap élőben közvetítjük a döntőket! Tartsatok velünk!

Kovács Hont-Imre

Reklámok

~ Szerző: khibedy - 2009/08/14.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: