Elfogadható 2-2 a Ghenceában

Mozgalmas, látványos mérkőzést játszott a Kolozsvári CFR a Steauával. A Ghencea közönsége nem panaszkodhat. Mindkét csapat jól játszott, megérdemelnék külön-külön a három pontot, de a döntetlen csak egy pontot hozott a konyhára.

A CFR sokkal jobban kezdett, Koné már a negyedik percben megszerezte a vezetést a kolozsváriaknak. Ahogy múltak a percek, egyre veszélyesebbé vált a “katonacsapat”, Surdu 43. percben belőtt gólja után pedig döntetlen állással mehettek a csapatok az öltözőbe.

A második félidőben Flores kolozsvári pályafutása első gólját lőtte be (54. perc). A CFR másodszor is vezetett, de nem tartott soká. A frissen beállt Kapetanosz a 68. percben kiegyenlített egy gyönyörű mozdulattal.

A továbbiakban sem döglöttek ki a csapatok. Bár kissé szervezetlenebbek voltak, mindkét gárda veszélyes támadások sorát vitte végbe. A meccs végére előbújtak az indulatok is. Előbb Flores, majd Dubarbier kapott sárgát, amiért elrúgták a labdát. Később Nuno Clarónál is elszakadt a cérna és összekapott Surduval. Mindkettejüket sárgával jutalmazta a játékvezető. Dubarbier az utolsó percekben mégegyszer elsuvasztotta a labdát sípszó után, de megkegyelmezett neki a játékvezető. Koné már a pályáról sétált lefelé, amikor sárgát kapott, mert összepofázott egyik steauással.

A 2-2 egy elfogadható eredmény a látottak alapján. Legközelebb a galaciak ellen lép pályára a CFR, ezúttal itthoni környezetben. Emlékeztetőül annyit, hogy minden kedden a stadion kasszájánál egész évadra szóló bérletet lehet vásárolni, legkevesebb 100 lejért. Hajrá CFR, szép volt fiúk!

Kovács Hont-Imre

Reklámok

~ Szerző: khibedy - 2009/08/09.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: