Egy kis bulvár

Hamarosan kezdődik a vízilabda világbajnokság. De a vízilabda nem csak gólokról, sikerekről szól, hanem magukról a főszereplőkről, a játékosokról is.

A magyar válogatott sem szűkölködik jóképű játékosokban, ezért mi most arra kérjük a hölgyeket, hogy válasszák ki a legsármosabb magyar vízilabdást! Van közöttük kapus (Gergely István), háromszoros olimpiai bajnok (Kásás Tamás), aki ugyan most nem tagja a keretnek de nem lehetett kihagyni. A Varga-fivérek is versenyben vannak, valamint Kiss Gábor – tavaly lettek olimpiai bajnokok. Végül pedig Gór-Nagy Miklós, aki most került vissza a keretbe. Nem könnyű a választás…

Gergely István

Gergely István

Gór-Nagy Miklós

Gór-Nagy Miklós

Kásás Tamás

Kásás Tamás

Kis Gábor

Kis Gábor

Madaras Norbert

Madaras Norbert

Varga Dániel

Varga Dániel

Varga Dénes

Varga Dénes

Várjuk a szavazatodat!

Váncza Csilla

Reklámok

~ Szerző: khibedy - 2009/07/12.

8 hozzászólás to “Egy kis bulvár”

  1. Szivós Márton

  2. Molnár Tomi nincs a csapatban, visszavonult a válogatottból.

  3. kedves galactico,
    hagyjuk a pszichologiai dumat, a szerzonek biztos, hogy nem volt ilyen tudatalatti-s gondolata.., csak egyszeruen kellet valamit irni, s ez volt a legkonyebb (kulonben hol van molnar tomi..?:P)

  4. Szerintem ez is egy jó írás….sőt szerintem minden sportszeretőnek szól, nem csak a nőknek. A cikknek hatalmas pszichológiai tartalma van….meglehet, hogy szándékosan volt úgy megirva, hogy negatív véleményt váltson ki a férfi olvasokból, ugyanis a negatív dolgokat sokkal hamarabb felfogja az agy. Tehát elolvastátok a bejegyzést és már rögtön kialakult a negatív vélemény,már azzal a gondolattal, hogy szar a cikk megnéztétek a képket is a tudatalatitokba akarva akaratlanul elraktározódott a srácok neve. A bejegyzés valójában a vizilabda játékosokat akarta népszerűsíteni csak kicsit eltérő módon….a tudatalattira hatva…..üdv mindnekinek:))

  5. A bulvár (talán sajnos) immár elkerülhetetlen része a sajtónak, tény, hogy mindig is lesznek olyanok, akik a „csámcsogásért” vesznek lapot, néznek tévét stb. A sportblogtól ilyen nyári időszakban egy-két ilyen jellegű cikk szerintem nem bűn – ne felejtsük, azért uborkaszezon van. Amúgy senki sem tiltakozott a női sportszépségek bemutatásakor…

  6. Kedves Efraim Doczi, Vajk!

    Mindig is lesznek olyan cikkek, amelyek talán kevésbé sikeresek, vagy épp egyáltalán nem azok. Lehet meglep, lehet nem, de az öt hónap alatt, amely eltelt a blog indítása óta, nemegyszer igényes, jó témájú cikkek maradtak “olvasatlanok”, míg bizonyos témák (például a CFR) kímeríthetetlennek tűnnek. Valószínü ez a kis bejegyzés nem érte el azt a kört, akinek céloztuk, ezért a sportot igényesen megközelítő olvasóink nem csípték a bejegyzést.

    Nem vagyunk sportoldal, sport blog vagyunk, a véleményszabadság a legfontosabb. Kis csapattal célóztunk meg benneteket, próbálunk lefedni mindent, ami érdekes. A véleményeteből pedig nyilvánvalóvá vált, hogy a bulvár szerű bejegyzéseket mellőzzük az írások sorából.

    Köszönjük, hogy követtek minket és komolyságot, magas igényességet vártok el tőlünk, búzdittok és figyelmeztettek minket.

    Vajk, mint igértem, hamarosan jelentkezünk a CFR 2 megszűnésének vizsgálatával, foglalkozunk a témával.

    András

  7. Ez eddig a leggyengébb “cikketek”, öszinten hány százaleka az olvasóitoknak nőnemü és azok közül hány van ennyire kiéhezve????
    Az hogy megszünt a CFR II azt nem tartjátok hir értékünek de azt, hogy utánnozátok a PROsportot a GSP-t a CANCAN-t a czoré csajocskákkal (ez esetben fiucskákkal) az elmegy. Csak tudnám melyik okos mondta utolyára azt, hogy “igen ez a cikk igy jo lesz”.

  8. szerintem az ilyen cikkekel tobb latogatot veszitetek, mint amennyit nyertek..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: