Sörözés az első nyertesünkkel. Légy te a második!

Szűk két héttel ezelőtt meghirdettünk egy versenyt: aki a 300. kommentet küldi a sportblogra, azt meghívjuk sörözni. (Kész nyelvtörő ez, hogy “sportblogra”. Vagy a sörözéstől nem pereg a nyelvem?) Tegnap a meghívásnak is sikerült eleget tenni. Eleget tettük ahhoz, hogy összejöjjön.

Buús Péter barátunk (jobb oldalon) és Killyéni András szerkesztő biztos, hogy nem a hagymatokányról beszélnek. Annál sokkal jobb volt a téma. De nem mondom meg mi, meglátod, ha nyersz!

Buús Péter barátunk (jobb oldalon) és Killyéni András szerkesztő biztos, hogy nem a hagymatokányról beszélnek. Annál sokkal jobb volt a téma. De nem mondom meg mi, meglátod, ha nyersz!

Buús Péter volt az a szerencsés, aki elüthetett velünk egy üveg sört (sőt, kettőt is – így már vonzóbbak vagyunk?). Lehet, hogy a sört könnyebben elviselte, mint minket, de azért boldognak tűnt.

Igyekszünk további versenyeket bedobni, és ha ti is bedobjátok magatokat, akkor ugyanilyen jókedvű emberek lehettek egy estére, mint Péter. Hangsúlyozom: a vezetékneve Buús, a kedve pedig vidám, nem fordítva! A két sör mellett nyert egy Rönó típusú alumínium talicskát is, sőt, három pompomlány ugrált körülötte egész este, csak őket kiretusáltuk a képről, nehogy rossz fényt vessenek nyertesünkre.

Nyertesünk beszorult a két jelen levő szerkesztő közé. Andrással ketten úgy nézünk ki, mintha már be lennénk állítva. Ez is marketing-fogás, gondoljátok azt, hogy sokat ittunk, s megéri nektek kommentet küldeni. Meg hát!

Nyertesünk beszorult a két jelen levő szerkesztő közé. Andrással ketten úgy nézünk ki, mintha már be lennénk állítva. Ez is marketing-fogás, gondoljátok azt, hogy sokat ittunk, s megéri nektek kommentet küldeni. Meg hát!

Ha már az interaktivitásnál tartunk, szólunk nektek, hogy van néhány olyan weboldal, amellyel kölcsönösen népszerűsítjük egymást. Ezeknek a listáját megtaláljátok a blogrollban és a linkek között a képernyő jobb oldalán. Kedves szőke nők! Nem ott, ahol a gárfildos lehúzi van a monitorra ragasztva, hanem itt a szöveg mellett jobb oldalon! Kicsit disz-kriminális voltam, nézzétek el nekem. Ha nyertek, sörözés közben adhattok egy-két jó nagy pofot ezért. Ha ez sem ösztönöz, akkor feladom!

Az 500. hozzászólás küldője sem ússza majd meg szárazon, de addig még kitalálunk valamit, hogy legalább egy-két embernek segítsünk legyőzni a nyári szárazságot. Maradjatok velünk, június 7-ig csak ránk szavazzatok! Kellemes hétvégét, de ne felejtsétek, hogy folyamatosan frissülünk! Ugyanezt kívánjuk nektek is!

Kovács Hont-Imre

Reklámok

~ Szerző: khibedy - 2009/05/22.

6 hozzászólás to “Sörözés az első nyertesünkkel. Légy te a második!”

 1. helyesbiteni szeretnek: nem ket pom-pom lany, hanem ket ertelmisegi szoke bombazo. A baj csak ott volt, hogy nekunk nem volt semmi nyereseg… talan kovetkezokor mi is beszallunk a jatekba:P A sotetebbik szoke ertelmisegi bombazo

  • Szerintem ha valamelyik értelmiségi szőke bombázó nyerte volna meg a versenyt, Buús barátunk beült volna az ölébe egy-két kép erejéig nyereségtől függetlenül 😉

   • Az ilyesfajta felkéréseknek szívesen tesz eleget az ember. Ha ez a helyzet áll majd fenn az 500. kommentnél, szóljatok bátran! Piszkos kapitalizmus, hogy mindenben a hasznot kell keresni…

 2. Szerintem is rosszak a képek, sokkal jobb lett volna ha a szőke csajok elválalják és beülnek az ölödbe. Tanulság lesz a jövőre nézve, hogy idejébe szerződtessünk pom-pom lanyokat és ne akarjunk helyben hidrogén-szőkét találni.

 3. Ijedtségről szó sem volt, most kijelentem, NEM FENYEGETTEK MEG, hogyha nem vágok jó képet, akkor nagyon megszívom. Sőt, a söröket is majdnem én kaptam. A lányok valóban ott voltak hidrogén-szökén és pushupban, de nem voltak hajlandóak az ölembe ülni, még csak marketing cselből sem.
  A sör jó volt, a cikk is, csak kár ezekért a képekért.

 4. A masodik kepen egy kicsit ijedtnek tunik Buus ur :). Gondolom a pom-pom lanyok miatt, vagy lehet hogy csak koncentral mivel 2 sorrel koccint egyszerre. Maskulomben csak jo szavai voltak a sorozesrol. Szoritok neki nyerje meg a kovetkezot is.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: