Játék a sportblogon


Kedves Olvasóink! Bátorítani szeretnénk véleményetek kinyilvánításában. Szeretnénk, ha véleményeteket a sportblogon mondanátok el, ezért úgy döntöttünk, hogy egy játékot szervezünk számotokra.

A Szabadság sportblogjára eddig közel 300 komment érkezett – melyeket ezúton szeretnénk megköszönni. Két és fél hónapja nyaggatunk szinte naponta újabb és újabb sporttémákkal, természetesen mindezt továbbra is megtesszük. A következő időszakban is újabb és újabb meglepetéseket húzunk majd elő a tarsolyunkból. Az első ilyen meglepetés a Győri ETO kézilabda BL döntőjének élő közvetítése lesz.

Addig is jöjjön a játék: aki a 300. kommentet küldi nekünk, azt meghívjuk egy sörre, ahol elbeszélgethet velünk sportról, nőkről, autókról, vagy bármiről szeretne – hiszen értünk mi mindenhez. A győztest értesítjük egy kommentben, amennyiben nem árulja el az e-mail címét a hozzászólásával együtt.

Ne féljetek elmondani véleményeteket, mi megajándékozunk érte! És ne feledjétek: Sportolj a számítógép előtt is! Fuss át minket!

Killyéni András

Reklámok

~ Szerző: Lóránd - 2009/05/12.

3 hozzászólás to “Játék a sportblogon”

  1. @kolivér azok nem lányok:))) Azok csak “kirakat” csajok. Ha megcsókolnál egyet gyomormérgezést kapnál, annyi festék kerülne a szervezetedbe:)))

  2. na ezt jól kitaláltátok, sportot űztök a kommentgyüjtésből

  3. Tőlem floodolva kapjátok majd a kommenteket. Csak akkor megyek veletek sörözni, ha olyan lányok lesznek az asztalnál, amilyeneket a Forma 1 versenyen láttam a győztesek mellett!!!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: