Visszavágtunk a temesváriaknak!

Visszavágott a CFR a Temesváron elszenvedett őszi vereségért, ami pedig annál is fontosabb, visszaestek ugyan az 5. helyre, de kapaszkodnak az élbolyhoz. A kihagyott helyzetek szokás szerint ismét megbosszulták magukat. Nehezen melegedett be, de miután belejött a játékba nem kegyelmezett és megérdemelten győzött Conceição legénysége.

A vendégszurkolók éppen egy aprócska tűzijátékkal tetézik az oda-vissza anyázásokat. Végig szidta egymást a két szurkolótábor. Kinek kell ez? (Szegedi Csaba felvétele)

A vendégszurkolók éppen egy aprócska tűzijátékkal tetézik az oda-vissza anyázásokat. Végig szidta egymást a két szurkolótábor. Kinek kell ez? (Szegedi Csaba felvétele)

(Megj.: A közönség végig tombolt a meccsen, a szurkolókban rengeteg az akarat. Ekkora akarat kell a pályára is a további győzelmekhez! Továbbra is inog a játék, az első félidő is alátámasztja ezt. Jóval több mozgás beleférne, példa erre Ruiz, akit a társam az első játékrész alatt így jellemzett: „három sebessége van: lassú, nagyon lassú és visszafele”. Dubarbier egyre inkább a csapat motorjává válik. Ez jó neki, de csapatszinten a többieknek is több harci kedv kellene. A második félidő után szerencsére elkönyvelhettük, hogy tud a csapat, ha kicsit felpörgeti őket valaki. Kívánjunk sok sikert nekik, a kupadöntőben is ismételjenek! »khibedy«)

Következő meccs Urziceni-ben, addig is hajrá CFR!

Sallai Lóránd

Reklámok

~ Szerző: khibedy - 2009/05/07.

2 hozzászólás to “Visszavágtunk a temesváriaknak!”

  1. Ezért (sem) járok meccsekre. Eddig egyen voltam csupán. Ez már nem sport, ez valami teljesen más!

  2. Hát a szitkozódással kapcsolatosan_:tényleg nem kellene. De ők kezdték 😀 mi csak folytattuk:P….de a vége fele már kezdtem szégyelni magam a mögöttem levő apukától aki a 10 éves kisfiát is kihozta a meccsre. Vajon megéljük, hogy vége legyen az anyázásnak és a CFR szurkolók is úgy énekeljenek, mint a Liverpool Drukkerek?

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: