Egy gyenge döntetlen összejött

Újabb pontokat bukott el a Kolozsvári CFR labdarúgócsapata hazai környezetben, így megint eltávolodott kissé a bajnoki címhez vezető úttól. A Poli otthonában ugyan nyerni tudtak a hétközi fordulóban, ám ezúttal a figyelmetlenség úrrá lett a csapaton, így a hosszabbításban sikerült elszórni a már biztosnak hitt pontokat.

Diogo Emanuel egy hihetetlen hazai védelmi hiba után szépségdíjas találatot ünnepelt, mi a nézőtéren mérgünkben a körmünket rágtuk, Tony pedig a haját tépte. Szerencsére még a szünet előtt sikerült kiegyenlíteni, jobban mondva a besztercei kapus segített a vasutas társaságon, Pereira kisodródott lövését Tătăruşanu előbb elkapta, majd április egyet játszva csapattársaival, a kapuba engedte.

A fiúk tudták, hogy jönni fog a labda. Azt nem, hogy az egyenlítés is.

A fiúk tudták, hogy jönni fog a labda. Azt nem, hogy az egyenlítés is.

Fordulás után fellélegzett az egész Gépész utcai stadion, mindössze három perc telt el, és városunk büszkesége élt az első adandó lehetőségével. Pereira okos megmozdulását az üresen toporgó Sixto Peralta nyúzta a hálóba. A vezetés tudatában a kontrákra épített a külföldiekkel megpácolt vendéglátó egyesület, azonban Koné kapufájánál többre nem futotta. Ráadásul a meccs hajrájában Pitbull Tony újra megsérült, de mivel Conceição mester már letudta a három cseréjét, a francia bekknek továbbra is a gyepen kellett süllögnie.

Drámai fordulatot vett a mérkőzés, amikor Yssouf Koné elbénázott egy büntetőt a találkozó utolsó perceiben, a kitartó vendégek viszont a hosszabbítás utolsó percében kiegyenlítettek: Azevedo vette a bátorságot, hogy kapura lőjön, Culión irányt változtatott a játékszer, majd Stâncioiu kapujába csordogált.

A szurkolók arcán látszott az elégedetlenség, hihetetlen, hogy egy ilyen csapat még hazai pályán sem tudja hozni a papírforma-eredményeket. Lehetségesnek tartom, hogy a válság annyira elérte a CFR labdarúgócsapatát, hogy már a helyzeteket sem tudják úgy kidolgozni, valamint értékesíteni, mint például a tavalyi esztendőben. Ezután a mérkőzés után a játékosok bátran elmehetnek sörözni, mert az hamarabb meg fog rajtuk látszani, mint a mindennapi edzés.

Konrád Szabolcs

Reklámok

~ Szerző: khibedy - 2009/04/10.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: