Újabb minimális győzelem, de mégis csak győzelem

Idegenben gyűjtötte be a három pontot a kolozsvári CFR labdarúgó csapata. Fontos győzelem volt ez Iasiban, amely ismét a pódium közelébe hozta a CFR-t. Új edző, visszatérő alapjátékosok, de a látványos foci ezúttal is elmaradt.

A visszatérők

A visszatérők

Uhrin és Jindra távozása után először ült a kispadon az új portugál mester, António Conceição, kinek bemutatkozása sikeresre sikerült. Ha szűkszavúan elemeznénk a mérkőzést, elmondhatnánk, hogy egy kényelmetlen ellenfél otthonában begyűjtött három pont jó eredmény. A gond az, hogy a látványos, meggyőző játék ezúttal is hiányzott.

Márpedig egyre nehezebb mérkőzések következnek, és nincs ebben a bajnokságban kényelmes ellenfél. A ma mutatott játék alapján semmiképpen sem mondhatjuk, hogy jöhet a Steaua, Dinamo, vagy épp Urziceni elleni mérkőzés. A CFR játékán változtatni kell, ha a csapat a pódiumon szeretné zárni a bajnokságot. Erre pedig az új edzőnek kevés ideje van.

Az Uhrin-korszaknak vége, a cseh mestert utáni sóvárgásnak véget kell vetni, és bizalmat kell szavazni az új edzőnek, aki előtt nehéz időszak áll. Remélem, a CFR lesz az a csapat, ahol karrierjének legnagyobb győzelmeit éri majd el a portugál edző, bár – őszintén – kételkedek ebben. Márpedig, ha ez nem így lesz, a klub vezetőség nem tűri majd el a félrelépéseket, és akkor jöhet majd az új edzőcsere.

Hétvégén a Beszterce ellen újabb kötelező pontokat kell begyűjteni, a győzelemsorozatot folytatni kell, és akkor majd jó morállal jöhetnek a nehéz mérközések is.

Killyéni András

Reklámok

~ Szerző: Lóránd - 2009/04/07.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: